Bureau Gerritsma

Technologie speelt een belangrijke rol in onze huidige samenleving en de implementatie ervan kan een uitdagende taak zijn. Bovendien zijn de investeringen vaak hoog en kan het resultaat achterblijven bij de verwachtingen.

Bureau Gerritsma biedt organisaties ondersteuning bij het ontwikkelen van een nieuwe technologische strategie en het implementeren van geschikte oplossingen op het gebied van artificial intelligence. Dit kan alleen door de juiste keuze van technologie en een goede integratie met bestaande systemen en processen.
Door samen te werken met klanten, zorgen wij voor een inspirerende en effectieve implementatie van technologie om organisaties te helpen groeien en hun toekomstbestendigheid te waarborgen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Rogier Gerritsma

Inspirerende ondernemer met passie voor de nieuwste technologie.

Hij heeft ruim 22 jaar ervaring in het leiding geven aan succesvolle online platforms, zoals 2dehands.be. Hij was mede oprichter en Managing Director van het videoplatform MyChannels, welke is verkocht aan DPG Media 

Rogier, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, combineert zijn professionele en persoonlijke leven op harmonieuze wijze. Met evenveel enthousiasme en bezieling praat hij over zijn espressomachine als over kunstmatige intelligentie. Vader van drie kinderen, zijn koosnaampjes zoals ‘buikje billetje toet’ en ‘bolle wang haptoet’ worden niet langer gewaardeerd. Rogier besteedt tijd aan het spelen van kaartspelletjes met zijn gezin en lost, soms op ongebruikelijke uren, wiskundige problemen op voor zijn zoon.

Koffie?

Maak een afspraak